Kertrendezés és Parkfenntartás

Flórakert

A vállalkozásunk mögött álló erő Kocsis Tamás és Kocsis Balázs, egy lelkes testvérpár, akik szenvedélyüket és szakértelmüket egyesítve hozták létre ezt a céget. Mindketten gyermekkoruk óta nagy rajongói voltak a természetnek és a kertészkedésnek, így nem volt kérdés, hogy mihez értenek a legjobban.

A cég alapítása egy közös álom megvalósítása volt, amely mára már 8 fős csapattá nőtte ki magát. Minden egyes munkatársunk ugyanazzal a szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgozik, amely Tamást és Balázst is jellemzi. Célunk, hogy minőségi kertépítési és parkrendezési szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek túlmutatnak a megszokott sztenderdeken.

Tamás, aki eredetileg kertészeti tanulmányokat folytatott, a cég kreatív agya. Ő felel a tervezésért és az új ötletekért, amelyek mindig frissességet és egyediséget hoznak a projektekbe. Balázs, aki üzleti háttérrel rendelkezik, a cég üzemeltetési és pénzügyi oldalát kezeli. Ő gondoskodik arról, hogy minden zökkenőmentesen működjön, és hogy a cég folyamatosan fejlődjön.

Az évek során számos különböző projektben vettünk részt, a kis hátsókertektől kezdve a nagy közparkokig. Minden projektünkben a minőség, a fenntarthatóság és az ügyfél elégedettsége áll az első helyen. Büszkék vagyunk arra, hogy a cégünk egyre növekszik, és hogy ügyfeleink visszatérnek hozzánk.

Hogyan Dolgozunk?

A projekt minden fázisában szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel. Tamás, aki eredetileg kertészeti tanulmányokat folytatott, a cég kreatív agya. Ő felel a tervezésért és az új ötletekért, amelyek mindig frissességet és egyediséget hoznak a projektekbe. Balázs, aki üzleti háttérrel rendelkezik, a cég üzemeltetési és pénzügyi oldalát kezeli. Ő gondoskodik arról, hogy minden zökkenőmentesen működjön, és hogy a cég folyamatosan fejlődjön. A tervezéstől az építésen át a karbantartásig minden lépésben ott vagyunk, hogy biztosítsuk a legmagasabb minőséget.

Miért válassz minket?

  1. Személyre Szabott Megoldások: Minden kert és park egyedi, és mi is így kezeljük őket. Testreszabott tervekkel dolgozunk, hogy megvalósítsuk az Ön álomkertjét.
  2. Minőség és Fenntarthatóság: Csak a legjobb anyagokat és növényeket használjuk, és nagy hangsúlyt fektetünk az ökológiai fenntarthatóságra.
  3. Szakértő Csapat: Mára már 8 fős csapattá nőtte ki magát a cégünk, és minden egyes munkatársunk ugyanazzal a szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgozik, amely Tamást és Balázst is jellemzi.
  4. Megbízhatóság és Pontosság: Az időben és költségvetésen belül való teljesítés az egyik alapelvünk.

Az évek során számos különböző projektben vettünk részt, a kis hátsókertektől kezdve a nagy közparkokig. Minden projektünkben a minőség, a fenntarthatóság és az ügyfél elégedettsége áll az első helyen. Büszkék vagyunk arra, hogy a cégünk egyre növekszik, és hogy ügyfeleink visszatérnek hozzánk.

Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat, és reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy megvalósíthassuk álmai kertjét vagy parkját!

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Ha készen áll arra, hogy álmai kertjét vagy parkját valóra váltsa, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk még ma! Válassza a minőséget, a szakértelmet és a fenntarthatóságot!

Partnerek: Együttműködő cégek vagy szervezetek bemutatása logókkal